YAHYALI BELEDİYESİ'NDE BAYRAMLAŞMA

9.10.2014 09:49:19

Yahyalı Belediyesi, Belediye Başkanı Esat Öztürk, daire amirleri ve belediye personeli ile belediye hizmet binasında bayramlaştı.

Yahyalı Belediyesi, Belediye Başkanı Esat Öztürk, daire amirleri ve belediye personeli ile belediye hizmet binasında bayramlaştı.

Belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Başkan Esat Öztürk personeline bir konuşma yaptı. Esat Öztürk konuşmasın da; “ Mübarek kurban bayramının size, ailenize ve tüm Yahyalı’mıza hayırlara vesile olmasını niyaz eder, Kurban Bayramınızı kutlarım. Bayramda belediye olarak vatandaşımızın rahat bir bayram geçirmesi için, tüm imkânlarımızı seferber ettik. Özellikle hayvan satış pazarımızda, belediye mezbahanemizde ve ilçemizin temizliğinde üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getirdik.  Vatandaşlarımız tertemiz bir ilçede bayramlarını geçirdi. Buradan özverili çalışmalarından Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Biz hizmet vermek için buradayız. Bizim mutlu olmamız için öncelikle vatandaşlarımızı mutlu etmemiz gerekir. Vatandaşlarımız ise hizmet aldıkça, sorunları çözüldükçe mutlu olacaktır. Bu nedenle sizin özverili çalışmalarınızla Yahyalı daha modern ve daha güzel bir ilçe olacaktır. Buradan tekrar bayramınızı kutluyorum, inşallah hep birlikte nice bayramlara ulaşırız.” diyerek konuşmasını tamamladı.